Despre noi

Bine ai venit pe Singur-în-instanță.ro

 

Vrei să te reprezinți singur în instanță? Atunci ai găsit locul potrivit să afli cum faci asta.

 

Scopul website-ului Singur-în-instanță.ro este să vină în ajutorul justițiabililor ce doresc să se reprezinte singuri în instanță, care fie nu își permit, fie nu își doresc să contracteze serviciile unui avocat.

 

Întrucât, conform Constituției României, orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime, Singur-în-instanță.ro are rolul de a oferi oricărei persoane interesate informațiile de care are nevoie pentru a iniția o acțiune în instanță sau pentru a-și formula apărările în cadrul unui proces în care este parte.

 

Singur-în-instanță.ro vă pune la dispoziție informații clare și ușor de aplicat privind cuantumul taxelor de timbru judiciare pe care trebuie să le achitați, modalitatea în care puteți să le achitați, modelul de cerere ce întrunește necesitățile dumneavostră, respectiv locul unde trebuie să depuneți efectiv cererea potrivită.

 

Având în vedere modificarea constantă a legislației în vigoare, acest website oferă îndrumare persoanelor care au nevoie de informații actualizate, prin descrierea pe înțelesul tuturor a etapelor ce trebuiesc parcurse în fața instanțelor judecătorești.